• Even voorstellen


Foto Nico van Loo MOVE retail solutions

EVEN VOORSTELLEN: Ik kom uit een familie van ondernemers en ben als zodanig met de handel besmet. Iedere dag werd er over de “zaak” gepraat zelfs tijdens het kerstdiner. Het is dan ook niet gek dat ik na mijn bedrijfskunde opleiding direct in de commercie ben gaan werken.

ERVARING: 

Ik heb mijn ervaring opgedaan bij diverse organisaties, variërend van grote retailorganisaties, franchise-organisaties, detailhandel tot online aanbieders. Ik daar heb geleerd om de grote lijnen van een organisatie te ontdekken. Wanneer je hier drukt, waar doet het dan pijn in de rest van de organisatie? Ik heb tijdens het uitvoeren van mijn functies het gehele commerciele proces mogen coördineren, beginnend bij het ontwikkelen van businessplannen, uitvoeren van strategische inkoop, ontwikkelen commerciële concepten tot aan de uiteindelijke verkoop van het product. Tijdens mijn nationale en internationale reizen heb ik ongeveer alles meegemaakt wat je maar kunt bedenken. Hierdoor is mijn fingerspitzengefühl steeds meer ontwikkeld.

Ik heb ook veel geleerd van het samenwerken met diverse oranisaties (ca.200). We hebben heel wat uren om tafel gezeten om samen te kijken naar de bedrijfsvoering. Hierbij werd er gekeken naar alle facetten van de onderneming. Of het nu ging over de jaarrekening, het personeel, productaanbod, positionering of gewoon sparren over de handel, alles kwam aan bod. De grote mate van betrokkenheid, het nakomen van de afspraken, de nuchtere insteek en heldere uitleg (opbouwend, maar wel kritisch) werd hierbij erg gewaardeerd. Door deze rol werd ik als een vertrouwenspersoon gezien.

OPRICHTING VAN MOVE: 

Ik speelde al een tijd met de gedachte om zelfstandig te worden en dit gevoel werd alleen maar groter. Mijn grote motivatie is om startende en bestaande organisaties optimaal te kunnen ondersteunen op basis van mijn bijna 30 jaar ervaring. Er bestaat mijns inziens geen grotere voldoening dan het samen neerzetten van een nieuw commercieel concept en het verbeteren van huidige resultaten. Samen bouwen aan iets! 3 Jaar geleden ben ik begonnen. Na veel nadenken kwam ik op de naam MOVE wat enerzijds beweging aangeeft, iets wat je moet blijven doen om succesvol te zijn. Anderzijds staat MOVE voor Motivatie, Organisatie, Verbinding klant en Eindresultaat. Hierbij is de M van motivatie het allerbelangrijkst. Doen wat je leuk vindt.

DE KRACHT VAN MOVE:

Een mix is van theoretische/strategische kennis en praktijkervaring. MOVE ontwikkelt plannen en weet als geen ander hoe zo’n plan in de praktijk uitpakt. MOVE heeft dus inzicht in het gehele commerciële proces.

OPTIMAAL RENDEMENT DOOR SAMENWERKING: 

MOVE heeft ervaring op veel fronten, echter er zijn ook werkzaamheden die een andere specialist verdienen. Denk bijvoorbeeld aan financiering, juridische zaken, styling etc. In de loop der jaren heb ik een selectie gemaakt van de beste specialisten op diverse gebieden. Afhankelijk van uw vraagstelling en opdracht kan ik met u bespreken wat de mogelijjkheden zijn om u optimaal van dienst te kunnen zijn. Voor meer informatie zie inzet van de beste specialisten.

“Ik hoop dat u een beeld heeft van MOVE en waar het voor staat. Mocht u meer willen weten over de mogelijkheden voor uw organisatie bel dan naar 06-33763360. Ik sta u graag te woord.”

Met vriendelijke groeten, 

Nico van Loo (oprichter/eigenaar MOVE retail solutions)

  • Functies: categorymanager Wehkamp, senior buyer AS Watson(Kruidvat/Trekpleister), hoofd inkoop/ formulemanagement Intres/Euretco, hoofd inkoop/formulemanagement Concepts@Companies (franchising).
  • Branches: kledingbranche, huishoudelijk, home-office, speelgoed, accesoires, woninginrichting.
  • Privé: woonachtig in Hengelo Ov. Getrouwd, 2 dochters. Hobby’s: retail/franchise, cultuur, muziek, wetenschap, wielrennen.

 

schermafbeelding-2016-07-20-om-16-20-11       schermafbeelding-2016-07-20-om-16-19-26        schermafbeelding-2016-07-20-om-16-18-47          schermafbeelding-2016-07-20-om-16-17-16          schermafbeelding-2016-07-20-om-16-13-08

Wilt u weten wat wij voor u kunnen betekenen?

Vraag direct een gratis oriënterend gesprek aan.

Neem vrijblijvend contact op

Move retail solutions

Nico van Loo, oprichter/eigenaar van MOVE:

“Benieuwd wat MOVE voor u kan betekenen?”

” Ik licht het graag toe in een gratis oriënterend gesprek.”

Neem vrijblijvend contact op

Onderstaande Franchiseformules zijn op zoek naar franchisenemers

Wilt u meer weten over deze formules neem dan contact op met ons

Zavor
Bilingual Kids
Fieldbox
The Interface Financial Group
Mercure
Knutselkookclub
Domica Nederland
Fit20
Koopplein.nl
Cosmo Hairstyling
Mango Tree
Liquid Smoker
Bagels & Beans
ADMC
Eco-Mist Biotechnics
Thexton Armstrong
Speed Queen Concept Stores
Masters of Sales Europe
Tcollege
Bailine
ABACUS bijlesinstituut
Ibis
Enie.nl
TAB Boards International TAB Boards International Inc.
Spar
Bruna
Carrefour
Crestcom Leadership & Sales Academy
MarktplaatsHelper