Over MOVE


Over move

PROFIEL NICO VAN LOO:

Ik heb mijn ervaring opgedaan bij diverse bedrijven, variërend van grote retailorganisaties, franchise-organisaties, detailhandel tot online aanbieders, waarbij ik het gehele commerciële proces heb mogen coördineren, beginnend bij het ontwikkelen van businessplannen, uitvoeren van strategische inkoop, ontwikkelen commerciële concepten tot aan de uiteindelijke verkoop van het product.

Daarnaast heb ik intensief samengewerkt met diverse ondernemers uit verschillende branches, waarbij de focus lag op het opzetten of verbeteren van de bedrijfsvoering. Hierbij kwamen alle facetten van de bedrijfsvoering aan de orde. De grote mate van betrokkenheid, het nakomen van de afspraken, de nuchtere insteek en heldere uitleg (opbouwend, maar wel kritisch) werd hierbij erg gewaardeerd. Door deze rol werd ik als een vertrouwenspersoon gezien.

OPRICHTING VAN MOVE: 

Mijn motivatie om te starten met MOVE is dat ik op basis van mijn ervaring en die van andere specialisten, startende en bestaande organisaties optimaal kan ondersteunen en ontlasten bij diverse vraagstukken en werkzaamheden. De naam MOVE is enerzijds gebaseerd op beweging en anderzijds op de elementen die van belang zijn voor de bedrijfsvoering namelijk Motivatie (ontwikkelen van plannen), Organisatie (afstemming van gewenste activiteiten), Voortgang (effectief uitvoeren werkzaamheden) en Eindresultaat (behalen van uw doelstellingen). Hierbij is de M van motivatie het allerbelangrijkst. Doen wat je leuk vindt.

TEAM VAN SPECIALISTEN:

MOVE werkt samen met een team van specialisten om u op alle fronten te kunnen ondersteunen. Voor een overzicht van de vakgebieden verwijs ik graag naar de pagina: Inzet van de beste specialisten.

ERVARING NICO VAN LOO:

Functies: categorymanager Wehkamp, senior buyer AS Watson (Kruidvat/Trekpleister), hoofd inkoop/ formulemanagement Intres/Euretco, hoofd inkoop/formulemanagement Concepts@Companies (franchising).

REFERENTIES:

Voor een overzicht van een aantal referenties verwijs ik graag naar de pagina: Referenties.

PROJECTEN:

Voor een overzicht van een aantal projecten zie pagina: Projecten.

Wilt u meer weten over de MOVE?

Schermafbeelding 2018-01-30 om 10.34.48

 

 

 

schermafbeelding-2016-07-20-om-16-20-11       schermafbeelding-2016-07-20-om-16-19-26        schermafbeelding-2016-07-20-om-16-18-47          schermafbeelding-2016-07-20-om-16-17-16          schermafbeelding-2016-07-20-om-16-13-08

Wilt u weten wat wij voor u kunnen betekenen?

Vraag direct een gratis oriënterend gesprek aan.

Neem vrijblijvend contact op

Move retail solutions

 

“WILT U UW COMMERCIËLE DOELSTELLINGEN SNEL BEREIKEN DAN STAAT MOVE GRAAG VOOR U KLAAR.”

VOOR MEER INFORMATIE BEL 06-33763360

 

 

Onderstaande Franchiseformules zijn op zoek naar franchisenemers

 

Knutselkookclub
Eco-Mist Biotechnics
Enie.nl
Crestcom Leadership & Sales Academy
Tcollege
Bailine
The Interface Financial Group
Bilingual Kids
Fit20
Liquid Smoker
Bagels & Beans
Domica Nederland
Carrefour
ABACUS bijlesinstituut
Koopplein.nl
Cosmo Hairstyling
MarktplaatsHelper
Masters of Sales Europe
Thexton Armstrong
Zavor
Bruna
Mercure
TAB Boards International TAB Boards International Inc.
ADMC
Fieldbox
Mango Tree
Spar
Ibis
Speed Queen Concept Stores