• Even voorstellenFoto Nico van Loo MOVE retail solutions

EVEN VOORSTELLEN: Ik kom uit een familie van ondernemers en ben als zodanig met de handel besmet. Iedere dag werd er over de “zaak” gepraat zelfs tijdens het kerstdiner. Het is dan ook niet gek dat ik na mijn bedrijfskunde opleiding direct in de commercie ben gaan werken.

ERVARING: Ik heb mijn ervaring opgedaan bij diverse organisaties, variërend van grote retailorganisaties, franchiseorganisaties, detailhandel tot online aanbieders. Ik daar heb geleerd om de grote lijnen van een organisatie te ontdekken. Wanneer je hier drukt? Waar doet het dan pijn in de rest van de organisatie? Ik heb tijdens het uitvoeren van mijn functies het gehele commerciele proces mogen coördineren, beginnend bij het ontwikkelen van businessplannen, uitvoeren van strategische inkoop, ontwikkelen commerciele concepten tot aan de uiteindelijke verkoop van het product. Tijdens mijn nationale en internationale reizen heb ik ongeveer alles meegemaakt wat je maar kunt bedenken. Hierdoor is mijn fingerspitzengefühl steeds meer ontwikkeld.

Ik heb ook veel geleerd van het samenwerken met diverse ondernemers (ca.200). We hebben heel wat uren om tafel gezeten om samen te kijken naar de bedrijfsvoering. Hierbij werd er gekeken naar alle facetten van de onderneming. Of het ging over de jaarrekening, het personeel, productaanbod, positionering of gewoon sparren over de handel, alles kwam aan bod. De grote mate van betrokkenheid, het nakomen van de afspraken, de nuchtere insteek en heldere uitleg (opbouwend, maar wel kritisch) werd hierbij erg gewaardeerd. Door deze rol werd ik als een vertrouwenspersoon gezien.

OPRICHTING VAN MOVE: Ik speelde al een tijd met de gedachte om zelfstandig te worden en dit gevoel werd alleen maar groter. Mijn grote motivatie is om startende en bestaande ondernemers zoals u optimaal te kunnen ondersteunen op basis van mijn bijna 30 jaar ervaring. Er bestaat mijns inziens geen grotere voldoening dan het samen neerzetten van een nieuw commercieel concept en het verbeteren van huidige resultaten. Samen bouwen aan iets! 3 Jaar geleden ben ik begonnen. Na veel nadenken kwam ik op de naam MOVE wat enerzijds beweging aangeeft, iets wat je moet blijven doen om succesvol te zijn. Anderzijds staat MOVE voor Motivatie, Organisatie, Verbinding klant en Eindresultaat. Hierbij is de M van motivatie het allerbelangrijkst. Doen wat je leuk vindt.

DE KRACHT VAN MOVE: Een mix is van theoretische/strategische kennis en  praktijkervaring. Er zijn veel instanties die de ondernemer helpen met het halen van het “rijbewijs”. Maar dan begint het “autorijden” pas echt. MOVE ondersteunt plan én praktijk zodat u een prettige rit heeft en uw finish behaalt.

OPTIMAAL RENDEMENT DOOR SAMENWERKING: MOVE heeft ervaring op veel fronten, echter er zijn ook werkzaamheden die een andere specialist verdienen. Denk bijvoorbeeld aan financiering, juridische zaken, styling etc. Door de loop der jaren heb ik een selectie gemaakt van de beste specialisten op diverse gebieden. Afhankelijk van uw vraagstelling en opdracht kan ik met u bespreken wat de mogelijjkheden zijn om u optimaal van dienst te kunnen zijn.

“Ik hoop dat u een beeld heeft van MOVE en waar het voor staat. Mocht u meer willen weten over de mogelijkheden voor uw organisatie bel dan naar 06-33763360. Ik sta u graag te woord.”

Met vriendelijke groeten,

Nico van Loo (oprichter/eigenaar MOVE retail solutions)

  • Functies: categorymanager Wehkamp, senior buyer AS Watson(Kruidvat/Trekpleister), hoofd inkoop/formule-management Intres/Euretco, hoofd inkoop/formulemanagement Concepts@Companies (franchising).
  • Branches: kledingbranche, huishoudelijk, home-office, speelgoed, accesoires, woninginrichting.
  • Privé: woonachtig in Hengelo Ov. Getrouwd, 2 dochters. Hobby’s: retail/franchise, cultuur, muziek, wetenschap, wielrennen.

Wilt u weten wat wij voor u kunnen betekenen?

Vraag direct een gratis oriënterend gesprek aan.

Neem vrijblijvend contact op

Move retail solutions

 

“WILT U UW COMMERCIËLE DOELSTELLINGEN SNEL BEREIKEN DAN STAAT MOVE GRAAG VOOR U KLAAR.”

VOOR MEER INFORMATIE BEL 06-33763360

 

 

Onderstaande Franchiseformules zijn op zoek naar franchisenemers

 

Carrefour
TAB Boards International TAB Boards International Inc.
ABACUS bijlesinstituut
Bagels & Beans
MarktplaatsHelper
Koopplein.nl
Speed Queen Concept Stores
Masters of Sales Europe
Zavor
Tcollege
Thexton Armstrong
Crestcom Leadership & Sales Academy
Enie.nl
Fieldbox
The Interface Financial Group
Ibis
Fit20
Domica Nederland
Bruna
ADMC
Liquid Smoker
Bailine
Cosmo Hairstyling
Eco-Mist Biotechnics
Spar
Bilingual Kids
Mango Tree
Knutselkookclub
Mercure