FRANCHISEFORMULES

Waar begin je met zoeken?


Franchiseformules

In samenwerking met grote landelijk opererende businesspartners heeft MOVE de beschikking over een groot databestand van formules die mogelijk interessant voor u kunnen zijn. Deze formules worden besproken tijdens het gratis oriënterend gesprek wat MOVE graag met u voert.

Doel van het oriënterend gesprek:

  • inzicht krijgen in uw motivatie, vaardigheden, wensen en ondernemerskwaliteiten;
  • bespreken welke soort formule het best bij u past;
  • het maken van een voorselectie van formules;
  • u wijzen op alle aandachtspunten van franchise. Denk hierbij aan inhoud franchiseovereenkomst, onderhandelingen, financiering, wat houdt ondernemerschap in etc.;
  • inzicht verschaffen in de performance en ontwikkelingen van formules;
  • u informeren over van de laatste cijfers, trends en kansen in de markt (zijn er interessante nieuwkomers).

Waarom een persoonlijke begeleiding en niet op afstand.

Op dit moment bestaan er veel wervingsbureau’s en “zolderkamers” die u op afstand proberen te matchen met formules. De reden daarvoor is dat het een relatief goedkope manier is om u in contact te brengen met een formule. Het kan allemaal digitaal. Echter het slagingspercentage van deze methode is erg laag. Dit heeft te maken met het feit dat er onvoldoende aandacht wordt besteed aan de kwalitatieve aspecten van een persoonlijk begeleiding. Iemand via de site een ondernemerstest laten invullen is heel wat ander dan een persoonlijke ondersteuning van de franchisekandidaat.

Door de persoonlijke benadering van MOVE wordt u optimaal begeleid bij uw keuze, wat u veel ergenis, tijd en geld scheelt.

Wilt u weten wat wij voor u kunnen betekenen?

Vraag direct een gratis oriënterend gesprek aan.

Neem vrijblijvend contact op